avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara acum 2 ani i-am dat permisul si buletinul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara acum 2 ani i-am dat permisul si buletinul poza finului ...

Bună seara acum 2 ani iam dat permisyl si buletinul poza finului meu sa ia o masina de la mogo ifn zicandumi ca sunt sofer masina a venit pe plactforma a inscriso pe numele socrului lui si acum mia venit poprire ma pus codebitor la ia si platesc pentru ia de 5 luni mi pus si sechestru pe bunuri executorul ce pot sa fac sa iau madina pe numele meu daca e inscrisa pe alt nume ???
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 07:08, 24 Ianuarie 2024
Bună dimineața!
Pe lângă faptul ca i-ați dat buletinul și permisul finului dumneavoastră, ați mai semnat vreun alt act?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire - codebitor Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Sunt intr-o situatie critica si sper sa gasesc o cale in urmatoarea situatie: Am ajutat un amic acum ceva timp(apraope 3 ani in ruma) sa obtina ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare. ce fac dacă pe numele meu i-am ... George74740 George74740 Bună ziua, am o întrebare. Ce fac dacă pe numele meu i-am trecut o mașină pe numele cumnatului meu, și când am primit poprire, am primit și sechestru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto Alina Georgiana Ricardo eorgiana Alina Georgiana Ricardo eorgiana Am cumparat pe 5 decembrie 2018 un matiz, de la un barbat acesta mia dat talon cartea masini si asigurare dar nu mia dat si fiscal ca a zis ca masina este p ... (vezi toată discuția)