avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am o întrebare. Ce fac dacă pe numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am o întrebare. Ce fac dacă pe numele meu i-am ...

Bună ziua, am o întrebare. Ce fac dacă pe numele meu i-am trecut o mașină pe numele cumnatului meu, și când am primit poprire, am primit și sechestru pe aceea mașină? El a plecat cu ea acum un an în Italia, eu nu dețin aceea mașină și nici cei de la circulație nu vor sa o scoată, și nici de la primărie. Eu am permis auto, dar acum eu nu mai am mașină. Am avut una pe care am vândut-o demult. Este sechestru asigurător. Eu ce fac dacă executorul cere mașina. Am vorbit cu el i-am zis situația, a zis ca nu îl interesează, este pe numele meu voi răspunde dacă nu am mașină. Este posibil asa ceva?
Normal că este posibil, sunteți proprietarul mașinii, rămâne sub sechestru.
Cumnatul e doar șofer, legal vorbind.
Nu e clar pe ce nume ați trecut-o, pare că e mașina dv., dacă este găsită în trafic, se rețin actele.
Da, eu am înscris-o, dar mașina este a lui. Se poate vinde de executor atâta timp cât eu am loc de munca și datoria se plătește de la angajator prin poprire? Mulțumesc.

Dapix a scris:

Normal că este posibil, sunteți proprietarul mașinii, rămâne sub sechestru.
Cumnatul e doar șofer, legal vorbind.

Creditorul are dreptul la recuperare cat mai rapida a datoriei, sa inct ratele nu pot impiedica alte executari. Doar plata integrala a datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)