avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua .intr-un dosar la Tribunal specializat pe ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua .intr-un dosar la Tribunal specializat pe faliment ...

Buna ziua .intr-un dosar la Tribunal specializat pe faliment ,sunt puse 2 acte unul de la OCPI ,altul de la AJFP ARgeş, cerere de admitere creanta.B,e proces cu o firma deschis de administratorul debitor.Banuim ca actul de la OCPI ,prezinta bunurile imobile ,casa debitorului,care probabil va fi scoasa la licitatie.Intreb daca se scot la licitatie numai bunurile firmai sau si bunurile administratorului ,pentru achitare de datorii.Casa in discutie a fost a noastra ,dar nu ne-a fost restituita pe legile proprietatii si a fost vanduta succesiv.Pot interveni in proces pentru un asa zis drept de preemtiune asupra casei ,motivat ca se afla in aceeasi curte cu casa mea recent construita ?Multumesc de raspunsuri

Alte discuții în legătură

Ajutor insolventa Sergiu198906 Sergiu198906 Se da urmatoarea situatie: Intr-un sat, un proprietar asupra unui teren mai mare vinde unei societati S.R.L o bucata de teren. Terenul vandut este inconjurat ... (vezi toată discuția)
Caz de faliment firma asbinvest asbinvest Buna ziua ! Am de recuperat ca debitor , administrator de firma de la la o firma aflata in procedura de faliment o anumita suma . De la inceperea ... (vezi toată discuția)
Caz de insolventa asbinvest asbinvest Buna ziua ! Am de recuperat ca debitor , administrator de firma de la la o firma aflata in insolventa o anumita suma . De la inceperea actiunii de ... (vezi toată discuția)