avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua in luna august 2023 am fost angajata la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua in luna august 2023 am fost angajata la o firma de ...

Buna ziua in luna august 2023 am fost angajata la o firma de paza pe postul de dispecer supraveghere video intr un magazin .tatal meu in acceasi perioada à fost angajat ca si agent paza .ambele contracte au fost incheiate pe perioada nedeterminata.in luna noiembrie eu eram libera tatal meu de serviciu cu 4 ore inainte de incheierea programului i sa cimunicat verbal de catre sefa de tura ca din accel moment noi nu vom mai lucra acolo tatal meu ia cerut sa consemneze in scris accest lucru ceea ce sa si intamplat pe o coala sefa de tura à scris ca amindoi incepind de la accea data nu vom mai lucra semnat de sefa accfea foaie detinem o copie i sa comunicat tatalui meu ca à fost anuntat accest aspect la Bucuresti acolo unde firma isi are sediul noi locuim in provincie 300km.am cerut prin mail motivele incetarii contractului de munca.azi primind o adresa prin care ni se aduce la cunostiinta faptul ca suntem cercetati disciplinar pt neprezentare la munca asta incepind de a doua zi de cind ni sa adus la cunostiinta faptul ca nu mai lucram acolo.doresc sa ma ajutati cu sfaturi ce pot face in accest caz care sunt demersurile ce le pot face .ce masuri se pot lua impotriva accelei sefe de tura care à mintit si a trimis un raport ca nu ne am prezentat la munca.specific ca atat timp cit am lucrat nu am avut nici o abatere disciplinara sau zii de munca lipsa .am nevoie de ajutorul si sfaturile dvs fapt pt care va multumesc cu deosebit respect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 26 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti acea hartie pe care o puteti prezenta comisiei de disciplina , cu conditia sa nu dati originalul ci o fotocopie .. in situatia in care veti fi sanctionati disciplinar, aveti posibilitatea sa contestati decizia in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,supun atentiei dvs urmatoarea problema,in luna noiembrie ... paula38 paula38 Buna ziua,supun atentiei dvs urmatoarea problema,in luna noiembrie ,in urma unui anunt de angajare pentru postul de dispecer ,si agent securitate ,m-am ... (vezi toată discuția)
Abateri disciplinare AlexandraAnton AlexandraAnton Bună ziua. Lucrez intr-un spital, aici am probleme cu sefa meA. Cineva ia făcut plângere la poliție unde eu si alti colegi am fost chemati ca martor. Eu si ... (vezi toată discuția)
Modificare cim?! stelar stelar va rog daca se poate un raspuns! daca in cim este prevazut un program de lucru \"in ture\" si exista deja un grafic de lucru in acest sens pe luna in curs ... (vezi toată discuția)