Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea apartamentului include si costurile aferente reparatiei coloanei de alimentare cu apa calda ?

Stau la parter si coloana de apa calda este fisurata. Reparatia coloanei de apa calda ar trebui sa o suporte firma de asigurari daca am apartamentul asigurat full dar fara bunuri.

Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:44, 1 Februarie 2010
Coloana de apa calda face parte din partile comune! Deci societatea de asigurari nu va despagubi o astfel de reparatie! Cheltuielile trebuie suportate de asociatia de proprietari!B-)
Firma de asigurari, va despagubi numai eventualele daune provocate de inundatia datorata apei din conducta (zugraveli,mobilier/parchet/covoare inundate) si se va indrepta impotriva vinovatului din pricina caruia s-a produs(asociatia) daca se constata ca nu au fost efectuate reviziile/reparatiile periodice planificate in timp, aceasta fiind cauza certa de producere a evenimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru inundatii alex8001 alex8001 Buna ziua. Ma intereseaza o asemenea asigurare, dar nu in caz de calamitati. Vreau sa ma asigur pentru cazul in care vecinul ma inunda sau eu inund un vecin. ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)
Dauna apartament llp_llp llp_llp Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)