avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Intr o cauza penala,am fost chemat la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Intr o cauza penala,am fost chemat la politie pentru ...

Buna ziua
Intr o cauza penala,am fost chemat la politie pentru a fi identificat de catre martori sj am fost pus singur afara,iar din spatele unui geam de camera,transparent,se uitau pe rand martorii la mine. Ne vedeam reciproc.
Intrbarea mea este,daca a fost facuta legal,aceasta procedura,deoarece am inteles ca trebuia sa mai fie 4-6 persoane din care sa se distinga faptuitorul.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Identificare faptuitor contestatie buna ziua. ce sanse de castig ... Codrea45 Codrea45 Identificare faptuitor contestatie Buna ziua. Ce sanse de castig am daca contestez pricedura de identificare. Sunt inculpat dupa ce la procedura de ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica LawAndOrder85 LawAndOrder85 As dori sa stiu si eu in cazul in care am fost dat afara cu forta dintr-o casa de catre o persoana fara autoritate directa in casa respectiva,batut cu ... (vezi toată discuția)
Citatie ca martor intr-un proces penal Bog22 Bog22 Buna ziua, Povestea incepe intr-o seara (pra 23:00) cand eram cu prietena mea intr-un parculet de cartier din spatele blocului. In apropierea parcului (cca ... (vezi toată discuția)