avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Trebuie majorat salariul minim pe economie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Trebuie majorat salariul minim pe economie dupa 24 ...

Buna ziua,

Trebuie majorat salariul minim pe economie dupa 24 luni vechime in firma si la firmele care activeaza in domeniul constructiilor?....astazi este ultima zi de trimis revisalul daca este asa nu?....cu cat pot majora salariul.?...si cu 10 lei este in regula?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 31 Ianuarie 2024
Legea nu prevede cu cat ..angajatorul stabileste.
Multumesc...să înțeleg căci trebuie modificat salariul și la firmele de construcții cu vechime de 24 luni cu salariul minim......?
sunt pareri contradictorii ..Inspectia Muncii spune ca da, Ministerul Muncii sustine ca nu.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform oug 130/2021 salariul de bază minim brut pe țară garantat ... AAdriana8 AAdriana8 Conform OUG 130/2021 Salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată poate fi aplicat pentru un salariat pentru o perioadă de maximum 24 de luni de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie modificat salariul minim, al celor cu vechimea ... carmen.herlicska carmen.herlicska Buna ziua, Trebuie modificat salariul minim, al celor cu vechimea peste 2 ani, la firmele de constructii, agricultura si industrie alimentara? Eu am ... (vezi toată discuția)
Decizii majorare salar Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,sunt asistent manager la o firma privata si am primit de la contabila statele de plata pe luna ianuarie si mi-a dat sa fac decizii de majorare ... (vezi toată discuția)