avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Vin si eu cu următoarea întrebare,daca ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Vin si eu cu următoarea întrebare,daca ma puteti ...

Bună ziua! Vin si eu cu următoarea întrebare,daca ma puteti ajuta.. Urmează sa ma căsătoresc, am plătit avans pentru o rochie de mireasa,am făcut contract de vânzare-cumparare,dar la care am renunțat dupa cateva zile, 4 daca nu mă înșel, recunosc ca a fost greșeala mea ca m-am grăbit,dar am anunțat magazinul de această problema foarte repede. In contract nu scrie nimic de returnarea banilor de avans,in caz de renuntare. Doamnele de acolo mi-au spus ca daca faceam plata cu transfer, banii ii pot primi in termen de 30 de zile,dar ca am dat cash, cand vor incasa bani cash, ma vor anunța,sa mi-i returneze. Acum a trecut 1 săptămâna,nu cred ca nu au incasat bani cash deloc, de când le-am anunțat... Întrebarea mea este daca o sa mai vad banii, daca pot face plangere la anpc ma ajuta cu ceva?! Mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 00:17, 4 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!
Anunțul verbal nu are nici o valoare. O să vă treziți și cu rochia de mireasă pe care va trebui să o achitați. Având în vedere faptul că, ați semnat un contract, ar fi trebuit să îi notificați cu privire la renunțare și să le solicitați restituirea avansului. Dacă luni nu vi se restituie banii, vă recomand să luați legătura cu un avocat.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am "castigat" la anpc. acum ce fac? AndreiaC AndreiaC Buna ziua, Am facut comanda pentru o rochie de mireasa de la Altesse. Avand in vedere ca magazinul nu a respectat contractul si rochia nu a fost gata la ... (vezi toată discuția)
Returnare avans ely2020 ely2020 Buna ziua. As dori sa stiu daca in urmatoarea situatie imi poate fi returnat avansul sau nu. Am achizitionat o rochie de mireasa la targul de nunti si din ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans pe baza de chitanta Iuliana24 Iuliana24 Buna ziua! In urma cu 2 zile (48 ore) am achizitionat un produs in valoare de 3200 ron de la un furnizor, pentru care am platit suma de 1000 ron cu titlu de ... (vezi toată discuția)