avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare teren

Cumparare teren . Buna ziua, in cazul achizitiei unui teren intravilan la notar este absolut necesar sa fie scris in contract categoria de folosinta ( agricol, curti constructii etc)?. Intreb deoarece trebuie sa justific o suma de bani luata din banca in scop locativ si daca scrie agricol, mai trebuie obtinuta si de la primarie o adeverinta in care sa se precizeze ca se poate construi acolo. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)
Pot construi in intravilan arabil/ pașune? CBM CBM Buna ziua! Am un teren situat in intravilanul localitatii.In 2001 cand l-am cumparat, am solicitat autorizatie de construire casuta cu mansarda( 25mp amprenta ... (vezi toată discuția)