avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CARE ESTE SOLUTIA DE A REZOLVA UN TEREN EXTRAVILAN ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CARE ESTE SOLUTIA DE A REZOLVA UN TEREN EXTRAVILAN CAND CF ESTE ...

CARE ESTE SOLUTIA DE A REZOLVA UN TEREN EXTRAVILAN CAND CF ESTE VECHI DAR TOTUL ASA ESTE SI IN PREZENT CUM ESTE SCRISE LA CF NU ESTE DAT LA NIMENI DECI FIGUREAZA SI IN PREZENT./.DAR NU ELIBEREZA EXTRAS LA OCPI PENTRU TEREN EXTRAVILA FARA ACEST ACT BIROUL DE MASURAT NU FACE DOCUMENTATIA NECESARE PENTRU CF NOU.. CE SE POT FACE ??/? FOARTE FRUMOS CER CA- SA DATI UN RASPUNS.MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Lungu Constantin Lungu Constantin Buna ziua, sunt intr-un proces de iesire din indiviziune al unui teren unde sunt mai multi coproprietari. Raportul expertului topograf contine un aviz de la ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cf, primaria zice ca e extravilan crsmarius10 crsmarius10 Detin un teren care in CF apare ca si intravilan, am platit si impozit pe el ca si intravilan, cand s-a dus arhitectul sa ceara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Cadastrul nu corespunde cu schita cadastrala gaby_cornie gaby_cornie Am si eu o intrebare, si nu stiu cum s-o rezolv.Bunicul meu,are o casa la tara, si a facut o schita cadastrala in anul 1997.In 2011, cand a facut cadastru, au ... (vezi toată discuția)