avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Haine pictate manual puse la vanzare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Haine pictate manual puse la vanzare

Buna ziua! Intentionez sa pun pe picioare o mica afacere cu haine pictate manual. Nelamurirea mea este daca am voie sa pictez haine de la brand-uri cunoscute (ex ZARA....) pe care ulterior sa le vand. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
AlinaVictoriaChirita, utilizator

Alte discuții în legătură

Comercializare haine de firma zara , stradivarius , bershka etc Laurentiu90 Laurentiu90 Am si eu o nelamurire cu acest subiect. Vreau sa imi deschid un magazin de haine de firma Zara , Stradivarius , Bershka si am tot citit pe diverse forumuri ca ... (vezi toată discuția)
Magazin haine raulsebastian17 raulsebastian17 cat ar costa o licenta pentru haine firma gen zara , bershka , etc ? ma poate ajuta cine cu intrebarea aceeasta , as dori sa deschid un magazin cu acest tip de ... (vezi toată discuția)
Cumparare haine (brand-uri) de pe ebay terminus1 terminus1 Buna ziua, Intentionez sa cumpar haine de pe ebay (brand-uri, ralph lauren, lacoste etc..) si sa deschid un mic magazin in oras. Detin un SRL, daca ... (vezi toată discuția)