Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RATB

Buna ziua,

Ce se poate intampla cu o amenda RATB pe care persoana in cauza nici nu a semnat-o si nici nu vrea sa o achite. Mai exact ce i se poate intampla persoanei?
Amenda e din 2010, persoana nu avea bilet pt ca nu exista casa de bilete in statia din care s-a urcat, au venit controlorii, i-au scris amenda, dar persoana a refuzat sa semneze.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:57, 5 Februarie 2010
In plus la aceasta intrebare am si eu o nelamurire: unde este reglementat tot acest sistem de bilete, amenzi, etc pentru RATB (de fapt pentru RAT in general) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb neplatita 2003 sau 2004 ContSters202439 ContSters202439 Buna ziua! Povestea mea mai pe scurt e ca in 2003 sau 2004 am calatorit in Bucuresti, nu am compostat bine biletul nu se vedea clar tushul cu data, controlorii ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie! tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! M-am aflat in situatia de a fi surprins de catre controlorii RATB fara bilet (in conditiile in care abia m-am urcat in troleibuz), am refuzat sa ma ... (vezi toată discuția)
Ratb amenda fara sens ! Nicolaus112 Nicolaus112 Buna seara. Ma numesc Nicolaus, Duminica 28 feb m-am urcat alaturi de viitoarea mea sotie in tramvaiul 35 de la statia Cesarom alaturi de noi au urcat numai ... (vezi toată discuția)