Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 Nicolaus112 
	    	Utilizator

Nicolaus112 
	    	Utilizator	    

Nicolaus112, utilizator
 Nicolaus112, utilizator 	
			 cismasu 
	    	Utilizator

cismasu 
	    	Utilizator	    

„2 Persone o validare”
 cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Persoanele care circulă fără titlu de transport valabil vor fi sancţionate de către reprezentanţii corpului de control RATB prin plata suprataxei de călătorie, care este de 50 lei/contravenţie sau prin întocmirea procesului - verbal de contravenţie.
 Nicolaus112 
	    	Utilizator

Nicolaus112 
	    	Utilizator	    

Nicolaus112, utilizator
 Nicolaus112, utilizator 	
			 Iuli81an	                   

Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)
	                    Iuli81an	                   

Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)

deepspirit	                   

Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)
	                    deepspirit	                   

Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)

newuser	                   

Buna seara,
am circulat cu RATB, am validat cardul, a urcat controlorul la un mom ent dat, mi-a verificat cardul si mi-a spus ca nu a fost validat de ... (vezi toată discuția)
	                    newuser	                   

Buna seara,
am circulat cu RATB, am validat cardul, a urcat controlorul la un mom ent dat, mi-a verificat cardul si mi-a spus ca nu a fost validat de ... (vezi toată discuția)