avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua,ma puteri ajuta va rog cu un raspuns?,am o ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua,ma puteri ajuta va rog cu un raspuns?,am o societate ...

Buna ziua,ma puteri ajuta va rog cu un raspuns?,am o societate cu datorii la furnizori dar fara datorii la anaf,numai am activitate pe ea de 2ani ,am achitat esalonarea la anaf in momentul de fața numai am nimic,cum ar trebuii sa procedez pentru a o inchide, se poate inchide daca am datori la furnizori?multumesc!

Alte discuții în legătură

Datorii la bugetul de stat- executare silita georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna ziua. Detin un SRL care in anul 2020 a acumulat datorii la bugetul de stat. Am avut o esalonare simplificată, dar pentru ca suma lunara de plata era ... (vezi toată discuția)
Desfiintare firma cu datorii VLADMACRON VLADMACRON Am o firma ce nu a avut niciodata activitate dar care a strans datorii (impozitul forfetar). Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac pentru a o desfiinta? Cei ... (vezi toată discuția)
Masuri protectie administrator anomis1 anomis1 Sunt administratorul unei societati care este in activitate dar in acest moment are dificultati financiare, respectiv datorii catre bugetul statului. ... (vezi toată discuția)