avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Pentru o asociatie de blocuri vrem sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Pentru o asociatie de blocuri vrem sa angajam o femeie ...

Buna ziua,
Pentru o asociatie de blocuri vrem sa angajam o femeie de serviciu dar avem doar un spatiu mic cu o chiuveta si loc depozitare materiale fara toaleta, putem sa o angajam in ceste conditii?

Alte discuții în legătură

Bună seara, sunt salariat în cadrul stb sa (ratb). În subunitatea ... Drăgila Silviu Drăgila Silviu Bună seara, Sunt salariat în cadrul STB SA (RATB). În subunitatea în care îmi desfășor activitatea nu există personal pt. efectuarea curățeniei, ... (vezi toată discuția)
Spatiu pentru desfasurarea activitatii ca pfa ginjuandreia ginjuandreia Vreau sa imi deschid o mica afacere, ca si PFA. Am un apartament pe numele meu, situat la parterul unui bloc.Langa bloc am concesionat o suprafata de pamant si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! este obligatoriu ca o asociație de proprietari să ... anamaria1509 anamaria1509 Bună ziua! este obligatoriu ca o asociație de proprietari să aibă in dotare grup sanitar? Dacă da, conf. cărei legislații? Multumesc! (vezi toată discuția)