avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... IMPORTANT!Mega shop (magazinul de lângă casa) nu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

IMPORTANT!Mega shop (magazinul de lângă casa) nu returneaza ...

Bună seara! Mega shop (magazinul de lângă casa) nu returneaza contravaloarea sgr. RaspunsulMega "mare" ,mama tuturor mici ,a fost cum ca trebuie sa ne deplasam în situația noastră, 3 stații pentru returnare garanție..Sunt obligați sau nu sa respecte legea și shop-urile? Normalitate ar fi ca cel de unde cumpar sa-mi poată returna banii opriti prin sgr.,nu sa te pună sa depozitezi ( scuza lor este ca nu au spatiu ca si cum noi acasa am avea depozite pentru asa ceva) apoi sa cari cine știe unde pentru garanție.Noi reciclam la bloc de 4 ani,la firma care reciclează sumele sunt derizorii,la sticla chiar nesemnificativ.20 bani/ kg sticla,iar la sgr 50 baniBUCATA.Ce rol mai au aceste firme în situația de fata?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
G.GGG, utilizator

Alte discuții în legătură

Inducerea in eroare a clientului balambur balambur Buna ziua, Am cerut o stornare a unui telefon cumparat de la magazinul online dupa o perioada tumultoasa de intrati in service (7 la numar). De fiecare data ... (vezi toată discuția)
Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Gestiune paleti lemn reutilizati ALKOR ALKOR intrebare: paletii achizitionati ca paleti reutilizati, la punerea pe piata interna cu produse ambalate se declara ? (vezi toată discuția)