avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, sunt coordonator al unui compartiment dintr ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, sunt coordonator al unui compartiment dintr o institutie ...

BUna ziua, sunt coordonator al unui compartiment dintr o institutie publica de aproape 7 ani. Am depus cerere in care am mentionat ca nu mai pot/nu mai doresc sa asigur coordonarea compartimentului si mi se refuza. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public luciamanta luciamanta Buna ziua. Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: Fac parte dintr-un sindicat al functionarilor publici, mai precis, sunt ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Mutarea pe unalt post ionascugheorghita ionascugheorghita Sotul meu a fost 2 ani seful unui serviciu dintr-o institutie de stat. In urma unei reorganizari s-a desfintat postul platit ramanad tot el cu coordonarea dar ... (vezi toată discuția)