avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asigurarea privata de sanatata platita de angajator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asigurarea privata de sanatata platita de angajator

asigurarea privata de sanatata platita de angajator (peste 400 euro anual)
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: DianaZ11 , utilizator 10:34, 15 Februarie 2024
ce e cu ea?
Buna ziua, angajatorul doreste sa ofere angajatilor o asigurare medicala privata, in valoare de 35 euro pe luna/angajat. Calculat la 12 luni, depaseste plafonul de 400 euro anual. Nu stiu cum se raporteaza aceasta asigurare in stat, pentru partea ce depaseste plafonul, salariatul suporta contributiile sau cum se procedeaza? Poate sunt persoane care au acest beneficiu si pot sa imi ofere mai multe detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu printr-o clinica privata ionut_boss1989 ionut_boss1989 Buna ziua Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu prin Signal Iduna (clinica privata sau un fel de asigurator medical) in valoare de 400 euro / ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, firma a decis sa acorde salariatilor asigurare de ... teads teads Buna ziua, Firma a decis sa acorde salariatilor asigurare de sanatate, insa valoarea anuala depaseste cei 400 euro deductibili/salariat. La ce ce curs se ... (vezi toată discuția)
Deducerea asigurarii de sanatate din impozit Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Care este legislatia si exact care articol din lege se refera la faptul ca daca fac o asigurare de sanatate , pot sa cer de la angajator deducerea ... (vezi toată discuția)