avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori niste sfaturi in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori niste sfaturi in urmatoarea problema; Institutie ...

Buna ziua! As dori niste sfaturi in urmatoarea problema;
Institutie publica da in chirie un spatiu unui medic de familie, Contractul intre timp a expirat. Institutia a construit in acest timp un centru medical unde ar trebui sa se mute medicul, care nu vrea, cu toate ca contractul expirat nu a fost reinnoit. Daca ati putea sa ma ajutati cu un model de Notificare sau Somatie.. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)
Pericol de evacuare din casa nationalizata. loredana_hutanu loredana_hutanu Buna ziua,locuiesc cu prietenul meu intr-o casa nationalizata undeva in centrul capitalei,impreuna cu familia lui.In luna august a anului 2013 va expira ... (vezi toată discuția)
Concesiunea unui imobil eva888 eva888 Am si eu acelasi problema. Stau de 15 ani intr-o casa de serviciu care a fost administrat de o institutie scolara, care recent a pierdut dreptul de ... (vezi toată discuția)