avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? ...

Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? Iar angajatorul, mai depune alte documente in afara de d112 pentru a trece coasiguratii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:52, 17 Februarie 2024
Acte necesare pentru coasigurat:
[ link extern ] /
Multumesc! In afara de D112, angajatorul mai trebuie sa depuna si alte documente la alte institutii pentru a se vedea calitatea de coasigurat?

Cornel Vasile a scris:

Acte necesare pentru coasigurat:
[ link extern ] /

NU se mai depun alte documente la alte institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce priveşte dobândirea calităţii de coasigurat, este suficient ca angajatorul să depună d112? ioana.dan ioana.dan In ce priveşte dobândirea calităţii de coasigurat, este suficient ca angajatorul să depună d112, sau este necesar ca salariatul/coasiguratul să se ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Cum obtin calitatea de coasigurat sanatate paulini_iolanda paulini_iolanda Sunt pensionara, iar mama mea nu are niciun venit, eu o intretin, dar nu locuim la aceeasi adresa. Pot sa o fac coasigurat? Ce acte sunt necesare? Multumesc (vezi toată discuția)