avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Apartament închiriat de o firma de la o persoana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Apartament închiriat de o firma de la o persoana fizica

Pentru un apartament închiriat de o firma de la o persoana fizica, chiria fiind de 1500 lei, 660 lei in plafon și diferența pusă pe stat ca avantaj salarial pentru angajatul care folosește locuința, începând din ianuarie 2024 se plătește și impozit către stat cu reținere la sursă, declarat în d100?
Se mai depune alta declarație?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)
In ceea ce priveste retinerea impozitului din inchiriere SCris89 SCris89 In ceea ce priveste retinerea impozitului de catre persoanele juridice ce inchiriaza imobile de la persoanele fizice si declararea lunara in d100, daca din ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit si contributii pensie si sanatate Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)