avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua!ma intereseaza o lamurire in legatura cu cei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua!ma intereseaza o lamurire in legatura cu cei 2 ani ...

buna ziua!ma intereseaza o lamurire in legatura cu cei 2 ani de reducere a varstei de pensionare pentu ca am locuit intr o zona poluata.locuiesc in orasul Ploiesti de peste 30 ani si as beneficia de acea reducere.suplimentar am lucrat si 10 ani de grupa1.intrbara este daca dupa toate modificarile cele doua tipuri de reducere se pot cumula.ca opinie personala mi se pare nedrept sa nu se cumuleze pentru ca am lucrat in alta zona poluata decat zona in care locuiesc.multumesc

Alte discuții în legătură

Ies la pensie cu gr 1 la 58 ani si 6 luni la aceasta se pot scade ... Crysty68 Crysty68 Ies la pensie cu gr 1 la 58 ani si 6 luni la aceasta se pot scade 2 ani dacă se aproba legea cu zonele poluate sunt din ploiesti (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare pentru persoanele care locuiesc in zone poluate friendsforever friendsforever Buna ziua. M-am pensionat anticipat anul trecut, in data de 1 februarie, cu o vechime in munca de 35 ani si jumatate, la varsta de 57 ani si 9 luni si dupa ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca se poate beneficia concomitent de reducerea ... Radu Oprinca Radu Oprinca As vrea sa stiu daca se poate beneficia concomitent de reducerea varstei de pensionare pentru cei care au locuit peste 30 ani in zone poluate cu reducerea ... (vezi toată discuția)