avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Detalii de la starea civila referitor nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Detalii de la starea civila referitor nastere

Buna ziua! Cum pot obtine, de la registrul starii civile (sector 3 Bucuresti) informatii referitor la o nastere intregistrata in 1992?

Certificatul de nastere a fost emis in 26 aprilie 1992, desi copilul s-a nascut in 19.11.1989.

La rubrica mentiuni, pe certificatul de nastere, nu este trecut nimic dar presupun ca in registru ar trebui sa fie ceva adnotat, nu?

Cum si ce pot obtine, fara o decizie din instanta?

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere emis mai tarziu - incerc sa aflu daca am fost adoptata sau ce s-a intamplat SaghinAlexandra SaghinAlexandra Buna seara! Dupa multi ani de intrebari fara raspuns sau raspunsuri ambigue din partea parintilor, incerc sa aflu raspunsuri, pe cat pot posibil, daca am fost ... (vezi toată discuția)
Posibila adoptie, neclaritati informatii certificat de nastere SaghinAlexandra SaghinAlexandra Buna ziua! Dupa multi ani de intrebari fara raspuns sau raspunsuri ambigue din partea parintilor, incerc sa aflu raspunsuri, pe cat pot posibil, daca am fost ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tardica a nasterii arriadna arriadna Buna seara! Am o intrebare care ma macina de foarte multa vreme: Pe certificatul meu de nastere nasterea a fost trecuta in registrul starii civile la doi ani ... (vezi toată discuția)