avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna seara ! Am o constructie cu destinatia ,, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna seara ! Am o constructie cu destinatia ,, constructie magazin). ...

Buna seara !
Am o constructie cu destinatia ,, constructie magazin).
Spatiul este inchiriat de anul trecut pentru o perioada de doi ani si contractul de inchiriere este inregistrat la Anaf .
Pana in prezent eu am platit impozit pentru constructie si teren precum si impozit pe profit. Chiriasul spune prin intermediul contabilei ca de anul acesta a intrat o lege in vigoare - ca trebuie sa plateasca el impozitul si eu sa primesc in minus chiria !!!???!!!
Daca se confirma doresc sa aflu :
-de ce impozit este vorba
-si care este legea care reglementeaza.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit asociație proprietari adivasiu adivasiu la asociatia de proprietari avem inchiriate spatii cu destinatie comuna, pe bloc, unde au fost montate cateva antene GSM. asociatia plateste impozit de 16% pe ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere dragosionescu dragosionescu AM INCHEIAT UN CONTRACT DE INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL CU O [b]S.C.[/b] PE CARE L-AM INREGISTRAT LA FINANŢE. S.C. NU A PRELUAT SPAŢIUL, IAR PERSOANA DE ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de închiriere mihaela.ion mihaela.ion Bună ziua, În cazul în care există un contract de închiriere pe perioadă nedeterminată cu plata chiriei la zi, are voie proprietarul să pună spațiul ... (vezi toată discuția)