avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In decembrie 2023, o petarda a ajuns pe parbrizul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In decembrie 2023, o petarda a ajuns pe parbrizul masinii, acesta ...

In decembrie 2023, o petarda a ajuns pe parbrizul masinii, acesta fisurandu-se. Am fost contactat de la politie ca s-au gasit camere si sunt vinovat etc. Ideea este ca domnii de la politie mi-au dat numele si numarul de telefon ale persoanei vatamate pentru a ma intelege cu acesta. Acest incident s-a petrecut in seara de revelion la Busteni. Domnul respectiv venise din Germania, cu masina inmatriculata acolo. Dupa revelion a plecat in Germania unde s-a montat un nou parbriz cu ajutorul asigurarii CASCO. Dansul lucreaza la firma respectiva, masina nefiind pe numele lui. Mi-a trimis zilele trecute pe wapp o copie de pe o factura in germana de vreo 2000€, dar numele respectivului nu apare pe nicaieri si acum imi cere suma respectiva pentru retragerea plangerii de la politie. Este normal ceea ce face? Cu siguranta patronul si-a reparat masina pe CASCO, iar acest domn cel mai probabil incearca sa ma jecmaneasca pe mine. Cum ar trebui procedat?