avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune credit Bună ziua,am o problemă și as dori ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune credit Bună ziua,am o problemă și as dori niște informații ...

Cesiune credit
Bună ziua,am o problemă și as dori niște informații dacă se poate ..locuiesc în Italia și acum trei ani am cumparat un apartament direct de la firma srl,am plătit avansul iar restul banilor ii dau în rate fără dobânda timp de zece ani actul l-am făcut la notar.In decembrie am primit o recomandata ca administratorul unic al firmei s a schimbat iar noul administrator a cesionat ,,creditul,,la o firma din România care este același administrator de la care am cumparat , să depun banii adică rata în contul personal al administratorului cont deschis în Spania.Eu nu i am depus în contul personal al administratorului.Apartamentul la cadastru apare pe firma de la care l am cumparat și pe numele meu....întrebarea mea este el ex ,,patronul,,vrea sa își recupereze banii și e normal dar apartamentul nu trebuia și el cesionat împreună cu ratele ?acum zice ca o sa deschidă un con pe firma din România în euro sa depun banii acolo contractul de cesiune trebuie înregistrat și în România?,,cine o sa îmi dea o hârtie ca am achitat ratele ,ratele la o firma și apartamentul la alta firma ...eu cred ca vrea sa facă,,ceva,,ținând cont ca are ceva procese pe firma din Italia și sa nu își piardă banii. Oricum va mulțumesc dacă îmi dați o informație

Alte discuții în legătură

Cesiune antecontract vanzare cumparare Comy Comy Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament intr-un imobil nou dar pentru acest imobil este deja incheiat un antecontract de vanzare cumparare iar ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Deschidere dosar pentru actionare in instanta laurashield laurashield Buna ziua, As dori sa aflu cum pot deschide un dosar, pentru a da pe cineva in judecata, fara a apela la ajutorul cuiva. Carea sint pasii de urmat, unde se ... (vezi toată discuția)