avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mutare antena radio
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mutare antena radio

buna seara. in primul rand imi cer scuze deoarece nu stiu exact unde sa ma adresez pt problema mea, dar sper ca voi fi directionata catre cineva care poate sa-mi dea un raspuns.
detin un teren situat la cca 200m de o antena/statie radio (radio romania, cred), amplasata acolo de fff mult timp, pe cand zona nu era populata, ci teren viran. in ultimii ani acolo s-a construit un cartier de case si vroiam sa stiu daca se poate face vreo petitie sau ceva de genul de catre oamenii care locuiesc in zona pentru mutarea antenei respective. as dori sa incep constructia unei case dar mi-e teama de eventualele radiatii emise de aceasta antena. va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns pt problema mea.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 6 Februarie 2010
1-Daca este antena radio,rezulta ca acesta receptioneaza unde radio ,respectiv nu emite radiatii dupa cum se intampla in cazul antenelor GSM
2-Interesati-va concret la titularul/administratorul antenei
Da, este corect ce v-a spus Ynocenta.
Nu stiu daca aveti sanse sa mutati antena.
Depinde si pe terenul cui este situata.

avocat Claudiu Lascoschi
Avand in vedere calitatea dvs de proprietar al terenului invecinat cu acela pe care se afla antena care va ridica suspiciuni ,desfasurati demersuri la autoritatea locala ,care fiind vorba despre informatii publice ,poate sa va comunice proprietarul antenei .
Inca o data ,repet daca este vorba despre antena radio nu va faceti probleme pentru eventuale emisii/receptii radiatii,pentru ca antena radio doar receptioneaza .
Poate sa va creeze eventual neajunsuri strict de ordin al perturbarii imaginii in ansamblul vecinatatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot refuza montarea unei antene gsm in curtea vecinului alina800 alina800 Buna ziua! Un operator de telefonie mobila doreste sa cumpere 100 m2 din terenul vecinului pt montarea unei antene gsm. Suntem 4 sau 5 vecini dintre care ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vecini afectati in sensul legii 50/1991? Teea Teea O persoana juridica vrea sa construiasca o antena GSM pe acoperisul unui bloc si majoritatea locatarilor sunt de acord, cu exceptia unuia ce locuieste la ... (vezi toată discuția)
Acord montare antena gsm xp-kry xp-kry Se doreste montarea unei antene GSM pe terasa unui bloc compus din patru scari.Antena se monteaza la scara 1.Acordul pentru montarea antenei trebuie sa il dea ... (vezi toată discuția)