Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

am avut cateva zile casa de marcat la reperat,bonuri fiscale nu s-au mai emis(platitor
de tva).Intrebarea mea este cum inregistrez incasarile din vanzari cu amanuntul,ce inregistrez in registrul de casa
Cel mai recent răspuns: Aurelia Tiribentea , Consilier juridic 19:12, 2 Februarie 2010
In situatia data, in mod clar aveti o factura care atesta plata serviciilor de "reparare" si posibil si avizul care atesta perioada in care s-a efectuat aceasta reparatie.
Prin urmare, puteti sa inregistrati vinzarile efectuate in perioada in care dovediti ca aceasta a fost defecta.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal sau chitanta? stanceni stanceni Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)
Registrul special al casei de marcat frezii frezii Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza o factura achitata cu bon fiscal dana-dana dana-dana Cum sa inregistrez in contabilitate o factura achitata cu bon fiscal daca inregistrez raportul zilnic de activitate si monetarul. Ar trebui defalcat pe ... (vezi toată discuția)