avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Asociatul majoritar -persoana juridica- al societatii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Asociatul majoritar -persoana juridica- al societatii a pus in ...

Asociatul majoritar -persoana juridica- al societatii a pus in executare un BO emis de societate, si executorul judecatoresc a cerut sa-i fie pusa la dispozitie o suma de bani de la primaria cu care societatea avea un contract de executie. Creantele provenind din acest contract sunt ipoteca intr-un contract de credit cu banca, contract la care sunt garant ipotecar si fidejusor. Primaria nu era tert propit prin vreo hotarare judecatoreasca. Pot face vreo cerere/actiune, prin care sa solicit actionarului majoritar restituirea sumei, avand in vedere ca a incalcat clauzele contractului cu banca, prin incasarea acelor bani?

Alte discuții în legătură

B.o avalizate relunelu relunelu Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii. ... (vezi toată discuția)
Poveste bilet la ordin StancuV StancuV Ma numesc Stancu V. si in 2008 societatea unde eram actionar a contractat un credit de la o banca pentru care am emis un bilet la ordin pe care l-am semnat ca ... (vezi toată discuția)
Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)