avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, Am deschis la ANPC procedura de insolventa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, Am deschis la ANPC procedura de insolventa in calitate ...

Buna ziua,
Am deschis la ANPC procedura de insolventa in calitate de persoana fizica. Dosarul a fost aprobat, a fost numit si administratorul pentru dosar. Insa unul dintre creditori a formulat la judecatorie o contestatie la dosar(planul de rambursare al datoriilor nu a fost inca dezbatut).
In acest caz eu trebuie sa formulez intampinare la acest dosar? In ce conditii instanta ii poate aproba contestatia si ce se intampla in acest caz?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua am deschis la anpc procedura de insolventa in calitate ... Alina Ilie 92 Alina Ilie 92 Buna ziua Am deschis la ANPC procedura de insolventa in calitate de persoana fizica cu plan de rambursare a datoriilor. Dupa aprobarea dosarului de catre ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am și eu nevoie dacă poate cineva sa îmi spună ... bibicarina bibicarina Buna seara. Am și eu nevoie dacă poate cineva sa îmi spună ce avocat sa îmi iau pt a merge in instanță pt a îmi declara insolventa ,deoarece am ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Pe scurt am o firma cu un asociat 50%-50%, eu unic administrator, din diverse motive am stopat activitatea si pe langa un proces ... (vezi toată discuția)