avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Calcul salariu

Salutare, am o nelamurire cu provire la partea salariala, avand in vedere noile reglementari intrate in vigoare de anul acesta cu privire la tichetele de masa, salariul brut este 6837 lei tichetele sunt aproximativ 40 lei majorate, intrebarea mea este luna asta am luat conform 21 de zile lucrate aproximativ 740 de lei tichete, in ziua de salariu in loc de 4000 net au intrat 3860… intrebarea mea este de ce atat net ok partea cu impozitarea am inteles o, dar ceva nu mi e clar cu ceea ce scrie in contractul de munca citez " salariul lunar brut va fi recalculat in cazul in care exista modificari in legislatia romana, astfel incat salariul lunar net sa fie cel stabilit la negociere, adica 4000 net, inainte de impozitarea tichetelor de masa.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)
Modificare salariala! BoghiDan BoghiDan Buna seara! Sunt angajat al unei firme care efectuează instalari de telecomunicații. Firma este încadrată ca si firma de construcții, iar începând cu ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa-tichete-impozit-alte drepturi ContSters109653 ContSters109653 Cum se vor impozita bonurile de masa Culegere Completa de Formulare si Declaratii Fiscale 160 de formulare, declaratii si documente necesare in ... (vezi toată discuția)