avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata. Dupa decesul socrului sotia impreuna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata. Dupa decesul socrului sotia impreuna cu cei tre ...

Buna dimineata.
Dupa decesul socrului sotia impreuna cu cei tre frati au deschis succesiunea dupa socrul decedat anul trecut si soacra decedata acum 17 ani. Din discutia cu notarul au ajuns la concluzia ca nu a fost dezbotuta mostenirea nici dupa parintii soacrei si nici ai socrului si pentru a avea calitatea de succesor in vederea deschiderii mostenirii dupa urma bunicilor trebuiesc depuse actele de proprietate ale acestora. Problema este ca acestea probabil exista la una dintre rude
dar nu vor sa le puna la dispozitie si nici nu vor sa mearga la notar in vederea solutionarii problemei. Va rog sa imi spuneti cum sa procedez.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Masa succesorialã, succesiune kaon kaon sîntem în următoarea situaţie: - plecaţi legal in ţara în urmă cu 25 de ani, actualmenta în Canada - soacra a decedat în 1980, socrul în 1999 - ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune. sorin_anghel24 sorin_anghel24 Buna seara. Anul trecut a decedat socrul meu. Dupa decesul acestuia soacra mea a dorit ca toata casa sa ii ramana ei pe principiul ca \"dupa ce mor eu va ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)