avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Sunt student in anul 1 de master la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Sunt student in anul 1 de master la universitatea ...

Buna ziua.
Sunt student in anul 1 de master la universitatea dunarea de jos din Galati.
In semestrul 1 nu am fost la facultate deloc, deoarece m-am mutat in alt oras si nu lucrez inca. Pana acum, in cei 4 ani am fost mai mereu si am primit bursa cum am primit si pe semestrul 1. Acum nu stiu dac mai pot aplica pentru ca nu am fost deloc la ore. Pe site, in criteriile de acordare a burselor, scrie ca bursele sociale se acorda studentilor care indeplinesc conditiile de promovabilitate conform legii. Care sunt acele conditii de promovabilitate conform legii?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, la cati ani de bursa de merit mai are dreptul un ... SAVAOana SAVAOana Bună ziua, La cati ani de bursa de merit mai are dreptul un student care este la a2a facultate? (am primit 3 ani în prima facultate și încă un an la ... (vezi toată discuția)
Acordare burse sociale Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra ... (vezi toată discuția)
Acordare burse Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra bursa ... (vezi toată discuția)