avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit impreuna cu sora mea 1/2 din casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit impreuna cu sora mea 1/2 din casa bunicilor din comuna ...

Am mostenit impreuna cu sora mea 1/2 din casa bunicilor din comuna Scorteni. Judetul Bacau. Cealalta jumatate apartime nostenitorilor unchiului meu. Pana acum si-a platit fiecare impozitul la primarie dar anul acesta am constatat ca mostenitorii unchiului meu nu au platit anul trecut iar eu, daca vreau sa platesc, suma va stinge restanta lor de anul trecut.
Am solicitat primarului sa ne faca rol separat dar a refuzat.
Am posibilitatea de a-l obliga sa faca roluri separate ca sa pot sa platesc impozitul?

Alte discuții în legătură

Renuntare la co-proprietate indivizibila MisuIvan MisuIvan Buna ziua, Am urmatoarea situatie: 3 frati au primit mostenire prin testament jumatate din etajul unui imobil, in cote egale, de la un unchi. Cealalta ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren agricol extravilan.penalitati macvio53 macvio53 Am fost instiintat de catre primarie ca am de platit o suma apreciabila reprezentand impozitul si penalitatile din 2007 pana in prezent pentru un titlu de ... (vezi toată discuția)
Act de partaj voluntar misudmg misudmg buna, am mostenit de pe urma bunicilor in locul tatalui si el fiind mort 3 loturi de pamant.eu dupa ce am semnat la notar actele impreuna cu fratii tatalui nu ... (vezi toată discuția)