avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, Vin în atenția dumneavoastră cu o mica ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, Vin în atenția dumneavoastră cu o mica întrebare ...

Bună seara,


Vin în atenția dumneavoastră cu o mica întrebare legata de colegii care fac poze în timpul muncii și le trimit către superiori fără acordul nostru dar și despre pozele luate de pe profilul de socializare și urcate pe diferite grupuri din care nu fac parte?

Alte discuții în legătură

Buna dimineața. o întrebare. are dreptul cineva sa ma posteze ... cristi cronos cristi cronos Buna dimineața. O întrebare. Are dreptul cineva sa ma posteze pe rețelele de socializare fără acordul meu? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Ce poate sa fie...furt sau altceva? Maria_Elena_79 Maria_Elena_79 Buna ziua! As vrea sa va spun o situatie in care ma aflu eu. In data de 17 iunie 2014 a aparut intr-un ziar din Slatina un articol despre handmade, este ... (vezi toată discuția)
Am fost păgubită de 612 lei pentru produse pe care nu le-am primit. ce pot face? Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna seara ! Am si eu o mare problema si as vrea sa aflu parerea unui specialist. In ultima vreme, am inceput sa fac cumparaturi online pe site-ul de ... (vezi toată discuția)