avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Avem cazul unei autorizatii de construire ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Avem cazul unei autorizatii de construire emisa de ...

Buna ziua! Avem cazul unei autorizatii de construire emisa de o primarie ce trebuie anulata deoarece nu au fost respectate anumite distante stabilite de lege. Acest motiv a fost constatat de persoana cu atributii pe urbanism ulterior semnarii A.C. Avand in vedere ca s-a emis adresa pentru sistarea lucrarilor (deci A.C. a intrat in circuitul civil si a produs efecte juridice) se mai poate anula A.C. prin dispozitie a primarului?
Daca exista doar calea de contencios, cine e persoana interesata a actiona primaria in instanta?

Alte discuții în legătură

Nu mi-a fost emisă autorizația de construire Madalan Adrian Madalan Adrian Primăria a depășit termenul legal privind emiterea unei autorizații de construire, conform prevederilor stipulate în LEGEA nr. 50/1991, actualizată ... (vezi toată discuția)
O autorizaþie de construcþie poate fi revocatã de primãria care a emis-o? Romeo Valentin Romeo Valentin O autorizatie de construire poate fi revocata de Primaria emitenta ? Si deaca da in ce conditii ? tinand cont ca proiectul de executie este respectat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire anulata pentru cladire existenta mudpie mudpie Ce se poate face in situatia in care o instanta a anulat, la cererea unui vecin, o autorizatie de constructie pentru o cladire existenta? Motivul invocat a ... (vezi toată discuția)