avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua! Am O Autorizație de modificare parțială ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua! Am O Autorizație de modificare parțială de destinație ...

Bună ziua! Am O Autorizație de modificare parțială de destinație emisa în 1995 și care nu are recepția făcută, de nu se poate înscrie în CF. Ce posibilități exista pentru a obține recepția?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! exista o autorizație de schimbare parțială de ... Cpanzariu Cpanzariu Bună ziua! Exista o autorizație de schimbare parțială de destinație, pentru magazin emisa în 1995 pentru doua apartamente, dar nu s-a făcut recepția ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine cf pentru un apartament dintr-un imobil nou fara autorizatie de construire? PaulD91 PaulD91 Doresc sa cumpar un apartament intr-o zona centrala a unui oras. Constructia este 95% finalizata. Apartamentele inca nu au CF, dar constructorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din teren + constructie neterminata ContSters210605 ContSters210605 Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN ... (vezi toată discuția)