avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua! Exista o autorizație de schimbare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua! Exista o autorizație de schimbare parțială de ...

Bună ziua! Exista o autorizație de schimbare parțială de destinație, pentru magazin emisa în 1995 pentru doua apartamente, dar nu s-a făcut recepția lucrării. Unul dintre apartamente s-a intabulat cu funcțiunea din autorizație în 2008, Celalalt a rămas ca apartament deși este modificat, Cum se poate întra în legalitate cu acest spațiu având în vedere ca nu exista recepție pentru lucrări?

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie minusa76 minusa76 Buna ziua,detin un imobil cu destinatie mixta,la momentul achizitionarii in 2017,exista un magazin alimentar ,cu toate autorizatiile din 2003.Eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)
Casa contruita la rosu -receptie 2008 sultan gina sultan gina Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care exista o casa construita la rosu , cu receptia lucrarii facuta in 2008. Acoperisul trebuie inlocuit intrucat ... (vezi toată discuția)