avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adaugare sarcini serviciu. Buna ziua, Sunt tehnician ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adaugare sarcini serviciu. Buna ziua, Sunt tehnician de laborator, ...

Adaugare sarcini serviciu. Buna ziua, Sunt tehnician de laborator, (personal didactic auxiliar ) in cadrul unei universități de stat, cu profil electronic, de peste 25 de ani. Imi desfasor activitatea in laborator alaturi de cadrele didactice care tin ore in aceste laboratoare care mi-au fost repartizate. Le pregatesc aparatele necesare pentru ora respectiva. Acum ni se aduce la cunostinta ca in fisa postului a tuturor tehnicienilor au introdus un paragraf care spune ca in functie de necesitățile institutiei noi putem fi si gestionari de depozit sau magazie, functie care din punctul meu de vedere este total diferita de functia mea si presupune sa ai o anumita pregatire. Nu cred ca este legal pt ca mi se schimba felul muncii. Eu nu doresc sa semnez aceasta fișa a postului pt ca oricand mi se poate da una din gestiunile institutiei. Ce se intampla daca nu semnez acesta fisa? Pit scrie in fisa postului orice doresc dânșii? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Incadrare post biliotecar comunal herchea catalin herchea catalin sunt angajat bibliotecar la o primarie comunala din anul 2006 pe post cu studii medii.In anul 2008 am absolvit cursurile facultatii \"Universitatea Gheorghe ... (vezi toată discuția)
Informaticienii - personal didactic auxiliar... johnny_b johnny_b Buna ziua! Intrebarile mele se refera la cadrul legislativ si la actele normative in vigoare ce reglementeaza (cu mari ambiguitati si echivocuri) ... (vezi toată discuția)
Demisie cristi_boar79 cristi_boar79 Buna ziua Am fost angajat la o firma,la care am depus demisie si mi s-a aprobat,prin art79 lit7,inregistrata la itm.In cartea de munca am fost incadrat ... (vezi toată discuția)