avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua. Firma mea este in insolventa de citiva ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua. Firma mea este in insolventa de citiva ani.De atunci ...

Buna ziua.
Firma mea este in insolventa de citiva ani.De atunci nu am folosit firma dar am trimis spre ANAF ce era de trimis lunar.Avem o datorie numai spre ANAF,si datoria asta a fost plasat pe administrator.
Intrebarea mea este ca pot sa reiau activitatea cu aceasta firma fara sa platesc datoria inainte??As putea sa platesc datoriile dupa ce a inceput sa produca.

Multumesc cu respect

Alte discuții în legătură

Societate in insolventa ana monica ana monica Buna ziua, Am o societate comerciala cu o activitate de aproape un an de zile si unul dintre furnizorii principali ai societatii au bagat firma in insolventa ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Notificare de deschidere a pocedurii de angajare a raspunderii solidare Marcela-Popa Marcela-Popa Buna ziua, Sunt actionar si administrator la o societate care este activa dar care in momentul de fata nu desfasoara activitate. Am primit de la ANAF, o ... (vezi toată discuția)