avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Hei! Am un SRL cu care am incheiat un act aditional cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Hei! Am un SRL cu care am incheiat un act aditional cu Orange ...

Hei!
Am un SRL cu care am incheiat un act aditional cu Orange SA (pe langa un contract existent de furnizare internet) pentru un sistem de protectie informatica despre care aveam dubii daca imi rezolva sau nu problema. Toate contractele cu ei sunt in obligatie pe 24luni iar incetarea anticipata duce la plati de penalizare rata lunara x luni ramase. Pentru ca nu voiam sa arunc banii pe fereastra am solicitat o perioada de proba dar mi s-a spus din partea consultantului de vanzari ca trebuie sa semnez actele inainte si daca nu sunt multumit de serviciu sa nu semnez receptia. Problema e ca nu am primit nici un document de semnat pentru receptie si se factureaza acel serviciu doar pe baza faptului ca ei mi-au trimis pe mail o fisa de teste goala. (realmente)
Am incercat la ANCOM dar ei nu pot face nimic intrucat e vorba de un act aditional nu de contractul de furnizare internet in sine.
Am vreo sansa sa scap de povara asta?
Merci!

Alte discuții în legătură

Se pot impune contracte nesemnate sau clauze lipsa? frubler frubler Trei intrebari privind situatii (zic eu) similare. E vorba de contracte de prestari servicii (voce) de telefonie mobila cu Orange (pe persoana fizica). Puteti ... (vezi toată discuția)
Rezilere contract orange zegetina zegetina Buna ziua. Am incheiat cu Orange un contract pe 24 luni pentru servicii de internet. Am avut extraordinar de multe probleme cu ei. Peste zi internetul merge ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf deliandiana deliandiana Buna ziua. Lucrez la un amanet iar seful tocmai ne-a anuntat ca va trebui sa facem testul poligraf. In cazul in care refuzam acest lucru,ni se va desface ... (vezi toată discuția)