avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare termen LOT in BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare termen LOT in BLOC

Buna ziua! Am cumparat un apartament intr-un complex cu 3 blocuri, iar blocurile au statut de LOT (in loc de bloc), si de 10 ani avem numai probleme deoarece cand am facut buletinul, politia a spus ca nu are in sistem alt termen decat BLOC (nu lot, nu tronson etc). Si am ajuns astfel sa avem in buletin doar numar de strada si apartament, dar va puteti imagina ca sunt 3 blocuri, deci 3 apartamente cu acelasi numar. Postasii lasa in curte pe banca sau in poarta plicurile noastre, pentru ca nu stiu la ce bloc sa sune. Nu primim nimic de la stat, nici ANAF, nici avize de la posta, nimic.

Cum putem schimba termenul de LOT in bloc?
Este politia romana obligata sa puna LOT, avand in vedere ca s-a creat cel putin un precedent, fiind vecini in bloc care au trecut bloc in acte? Deci e cam si cum unii politisti accepta, altii nu, chiar nu inteleg cum se poate asa ceva. Noua politistii ne-au respins foarte ferm aceasta solicitare acum cativa ani.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietaatri DanielGavra DanielGavra Buna ziua Am achizitionat un apartament intrun complex residential format din 4 blocuri acum trebuie sa infintam asociatia de proprietari dar am vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema legata de adresa unui apartament cumparat ... Viorelf33 Viorelf33 Buna ziua, Am o problema legata de adresa unui apartament cumparat prin programul \"prima casa\". De fapt aceeasi problema o au inca 23 de apartamente. La ... (vezi toată discuția)
Aderare la asociatia de proprietari cretuadrian cretuadrian Buna ziua, In complexul nostru a fost infiintata asociatia de proprietari pe 10 blocuri, intre timp au mai fost construite cateva blocuri. Cum pot adera ... (vezi toată discuția)