avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Desi a fost sesizat ca doua bilete la ordin emise de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Desi a fost sesizat ca doua bilete la ordin emise de societate ...

Desi a fost sesizat ca doua bilete la ordin emise de societate au fost completat fraudulos de un creditor , inclusiv cu semnatura in fals a administratorului societatii, administratorul judiciar nu a luat nicio masura, acceptandu-le
in tabel. Cum poate fi obligat sa deschida o actiune in anularea lor? O cerere adresata lui si depusa si la instanta unde se judeca insolventa? O actiune in obligatia de a face? E tardiv sa fac eu contestatie la tabel.

Alte discuții în legătură

Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)