avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Daca ai primit pedeapsa cu executare si te ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Daca ai primit pedeapsa cu executare si te afli deja ...

Buna ziua!
Daca ai primit pedeapsa cu executare si te aflii deja in penitenciar. Cum poti lua legatura cu avocatul tau? Ai dreptul sa ceri sa vorbesti cu el telefonic si confidential sau poti sa il suni doar folosind cartela pe care o ai si folosind din minutele zilnice care ti-au fost alocate? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am fost sunata de la un penitenciar din italia raluca_andreea raluca_andreea Buna ziua.Poate mai mult ca sigur intrebarea mea suna prosteste...dar am fost sunata de la penitenciarul unde se afla cumnatul meu in italia de un an si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
Telefon din arestul politiei. va rog sa-mi raspundeti. Nicole09 Nicole09 Buna seara, Am un prieten care se afla in arestul politiei pentru 29 de zile. I-a fost dusa cartela de telefon public, dar nu a sunat. Stie cineva daca exista ... (vezi toată discuția)