avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită S-a facut contestatie la executare in calitate de ...
Discuție deschisă în Executare silită

S-a facut contestatie la executare in calitate de garant ipotecar ...

S-a facut contestatie la executare in calitate de garant ipotecar iar cesionara a chemat banca cedenta in garantie. Cesionarul e asociatul majoritar al societatii care a luat creditul si a incalcat clauzele contractului de credit executandu-si silit cu bilet la ordin societatea pe garantiile mobiliare. Daca se admite cererea in garantie sau rezolutia contractului de cesiune, se poate cere in cadrul acestui proces sau in actiune separata ca banca sa nu restituie suma cesionarului si sa se indestuleze din ea, tinand cont ca acesta a luat banii din ipotecile bancare?

Alte discuții în legătură

Ipoteca mobiliara asupra creantelor prezente si viitoare sau cesiune de creanta? jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Ma puteti ajuta sa ma lamuresc in urmatoarea problema: de ce bancile reunesc, in acelasi contract, ipoteca mobiliara cu titlu de garantie asupra ... (vezi toată discuția)
Lipsa notificare debitor cedat - executare garant Katt Katt am o situatie cred eu fara iesire. Un cesionar al unui contract de imprumut bancar a pierdut dovada notificarii debitorului. insa are o acceptare ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta bancara+termene somatii karsten_yanker karsten_yanker Stimati forumisti, as dori sa intreb daca pot fi emise in aceeasi zi o somatie imobiliara si poprire pe conturi si o somatie mobiliara, care stabilesc termene ... (vezi toată discuția)