avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare auto la mai putin de 5m de geam, In ce masura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare auto la mai putin de 5m de geam, In ce masura ma ajuta legea parcarii autovehicolului ...

Buna seara,
In ce masura ma ajuta legea parcarii autovehicolului personal la mai putin de 5 m de geam ( In realitate distanta este sub 2 m si parcheaza un jeep)? Avand in vedere si faptul ca parcarea este la nivelul geamului iar masina se incadreaza exact in geam. Legea mi se pare foarte ambigua, nu specifica clar ca este interzisa parcarea de autoturisme. Art 4 litera c din Norma Ordinului 119 din 4 februarie 2014 , c) spații amenajate pentru gararea și parcarea autovehiculelor populației din zona respectivă, situate la distanțe de minimum 5 m de ferestrele camerelor de locuit; în aceste spații este interzisă gararea autovehiculelor de mare tonaj, cum ar fi autovehiculele peste 3,5 tone, autobuzele, remorcile etc., precum și realizarea activităților de reparații și întreținere auto. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În zona în care locuiesc se modifica parcările ... OliviaSuper OliviaSuper Bună ziua. În zona în care locuiesc se modifica parcările (se fac mai multe). Spațiul verde de sub geam va fi înlocuit. Ce distanta trebuie sa existe ... (vezi toată discuția)
Distanta minima parcare fata de constructie cu apartamente de locuit Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Care este distanta minima intre parcare si ferestrele/ balconul unui ansamblu de locuit? (vezi toată discuția)
Parcare sub geam Diana_a3 Diana_a3 Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)