avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant. Buna ziua. Am o întrebare dacă cineva ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant. Buna ziua. Am o întrebare dacă cineva care are cunoștințe ...

Buna ziua. Am o întrebare dacă cineva care are cunoștințe detaliate în domeniu învățământului. Am o cunoștință angajata în învățământ dar care în cursul acestui a luat două calificative la inspecții de insuficient. In ce măsură aceste calificative ii pot afecta înscrierea la examenul de titularizare? Și dacă poate fi dat afara anul acesta in urma evaluărilor?

Alte discuții în legătură

Respins la titularizare 2010 catalinpop catalinpop Buna ziua. Am absolvit Facultatea de istorie și patrimoniu, specializarea istorie-limba și literatura engleza din cadrul Universității Lucian ... (vezi toată discuția)
Examen de definitivat Michelle87C Michelle87C Bună seara! Aş dori să ştiu dacă este legal ca Inspectoratul să respingă dosarul unui candidat pentru examenul de definitivat în învăţământul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)