avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Majorare valoare produse achiziționate prin contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Majorare valoare produse achiziționate prin contract de vânzare

Bună ziua. Ridic următoarea problemă fictivă: am cumpărat niște produse de la o firmă, în valoare totală de 10UM. Contractul de vânzare a fost semnat pentru suma de 5UM dar am plătit 9UM până în prezent din cei 10UM, firma indicând ca ar dori ca 1/2 din sumă să fie plătită prin contract iar 1/2 cash. Acum firma vinde aceleași produse (identice) pentru suma de 6UM. Există vreo varianta pentru recuperarea celor 3UM sau măcar evitarea plății restului de 1UM?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
claklaus, utilizator

Alte discuții în legătură

Risc semnare avans fictiv credit imobiliar. buna ziua. ma confrunt ... EuuGen EuuGen Risc semnare avans \'fictiv\' credit imobiliar. Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema, la care as dori un sfat/indrumare! Vand un apartament, ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma horia51 horia51 1. doresc sa cesionez(vand)50%actiuni firma cu profil medical. Asociatul nu este de acord sa cumpere cota mea dar nici sa vanda. Ce este de facut? 2. actualul ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)