avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa habitat DITL S2
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa habitat DITL S2

Buna ziua,
La domiciliul meu am si sediul social al societatii mele, dar societatea are punct de lucru unde isi desfasoara activitatea propriu zis in Jud.Dambovita.
Acum in martie am vrut sa platesc impozitul auto pentru societatea si am constatat ca avem de plata si o taxa de habitat destul de mare pentru CA a societatii, dar mai mult decat atat avem si penalitati de aproape 50 % din taxa de habitat.
Mentionez ca societatea nu are decat un salariat de la infiintare pana in prezent, dar deasemne la sediul social figureaza cu activitati de birou .
Conform calculelor facute de DITL S2 pentru perioada 01.01.2020 - 30.06.2021 salariatul societatii a colectat peste 4 kg de desesuri zilnic...
Deasemeni trebuie sa va precizez ca societatea prin obiectul de activitate este obligata sa aiba unde isi desfasoara activitatea, ctr salubrizare, ctr colectare, transport si eliminare deseuri industriale.

In urma solicitarii mele de a primi mai multe detalii mi sa raspuns cu o adresa care contine si acest paragraf...

Nedepunerea declaratiei a condus la stabilirea din oficiu, in data de 27.11.2023, in sarcina societatii a taxei de habitat utilizatori non-casnici.

Cum pot contesta calculul Taxei de habitat, dar mai ales penalitatile?

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatia de a achita taxa de habitat pentru zona sector 2 bucuresti. Irinapalad Irinapalad Buna ziua! As dori putin ajutor legat de interpretarea Hot 344/2019, referitor la obligatia de a achita taxa de habitat pentru Zona Sector 2 Bucuresti. In ... (vezi toată discuția)
Legalitate taxa habitat in constanta vlr_bucur vlr_bucur Buna ziua! As dori sa stiu cat de legala este impunerea acestei taxe pe fiecare persoana care locuieste intr-un imobil.Pe decizia de impunere primita de la ... (vezi toată discuția)
Pret de achizitie pentru deseuri feroase stelach stelach Buna ziua, care este pretul folosit de o firma de colectare a deseurilor de fier vechi, pentru colectarile primite gratuit. Am gasit ca se face la valorea ... (vezi toată discuția)