avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ! Mama mea a avut in intretinere 2 nepoate ( la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ! Mama mea a avut in intretinere 2 nepoate ( la varsta de ...

Buna ! Mama mea a avut in intretinere 2 nepoate ( la varsta de un an respektiv 3 ani mama lor le-a lasat in fata usi si a zis ca daca noi nu le crestem ea le da la stat ! ) intre timp sau facut si niste acte de plasament ! Acum dupa 14 ani mama sa intors si nu imi dau seama cum a facut si a intors fetele contra mamei ! Au mers la Directie si au declarat ca mama le bate la tine nemancate lucru total neadevarat . Mama mea este consilier satesc si avem si magazine ,adica oameni bine vazuti in sat . Acum cei de la directie au luat fetele si ameninta pe mama cu Judecata si proces! Eu nu inteleg cum se pot baza doar pe niste spuse la niste copii fara măcar o dovada ? Mama mea poate pati ceva ? Numai ea stie cat sa chinuit sa le dea o educatie la aceste fete si sunt parte din familia noastra ,nu ne așteptam sa faca asa ceva !

Alte discuții în legătură

Doua fete minore parasite de mama gabriela mitar gabriela mitar Buna ziua , sunt matusa a doua fete minore una de 14 ani si respectiv 8 ani.Tatal lor care a fost fratele meu a decedat in urma cu 4 luni,mama lor in luna mai ... (vezi toată discuția)
Posibila mostenire adrian_patrascu adrian_patrascu Buna ziua! Am si eu o speta ceva mai complicata,si as dori cateva lamuriri din partea comunitatii,pentru ca nu stiu la cine sa apelez,astfel: Bunica mamei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o cunostinta care are un copil de 1 an ... Ramona97 Ramona97 Bună ziua, Am și eu o cunostinta Care are un copil de 1 an si 8 luni copilul este făcut prin concubinaj dar porta numele mamei Si de 2 ani jumate ... (vezi toată discuția)